Paul Vermeer

1565

Oprichter en directeur

“In juli 2007 heb ik AutiTalent opgericht, naast mijn toenmalige werk als zelfstandig SAP programmamanager. Dat initiatief heeft geleid tot een complete loopbaanverandering in 2009, omdat AutiTalent snel groeide. Met een simpel bedrijfsmodel, het vertalen van beperkingen van mensen met autisme in buitengewone talenten en het daarbij zoeken van passend betaald werk, is een succesvolle sociale onderneming opgebouwd. Ik werk nog steeds elke dag met plezier aan de uitbreiding van onze organisatie. Daar kan ik mijn passie in kwijt en er rust een rijke zegen op voor alle betrokkenen.”

  paul.vermeer@autitalent.nl
  06 – 20 53 93 05
  linkedin.com/in/paulvermeerautitalent

Henk Stienstra

1732

Partner

“Ik ben sinds 2014 actief bij AutiTalent. Mijn rol is om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties uit te breiden. Een zeer dankbare rol omdat ik met een mooie missie op pad mag. In mijn gesprekken ervaar ik veel enthousiasme maar ook koudwatervrees, of eigenlijk onbekendheid met autisme. Maar dan kan ik vertellen, dat AutiTalent al ruim acht jaar mensen met autisme aan het werk heeft bij tal van opdrachtgevers, klein en groot, in alle sectoren en naar volle tevredenheid. Mijn voldoening is natuurlijk groot als de gesprekspartner met ons in zee gaat. Weer een tevreden klant erbij!”

  henk.stienstra@autitalent.nl
  06 – 49 38 85 45
  linkedin.com/in/henk-stienstra

Mireille Hopman

1737

Jobcarver en autismecoach

“Binnen AutiTalent zet ik mijn ervaring graag in om passend werk te genereren voor mensen met autisme. Dat kan een compleet nieuwe functie zijn of een kleine aanpassing in werkzaamheden of werkplek. De afstemming tussen werkgever en medewerker pak ik constructief en vol vertrouwen op. Daarnaast coach ik bij onze klanten hun werknemers met autisme die zijn vastgelopen in het werk, bijvoorbeeld door verandering van leidinggevende of een reorganisatie. Mijn aanpak is praktijkgericht en samen met de medewerker werken we toe naar nieuwe, positieve ervaringen.”

  mireille.hopman@autitalent.nl
  06 – 55 32 46 43
  linkedin.com/in/mireille-hopman-hol

Marjolein Vermeer

1587

Projectleider en backoffice

“Binnen AutiTalent zijn de digitaliseringsprojecten mijn specialisme. Van het eerste klantbezoek om wensen te inventariseren, tot het inwerken van onze medewerkers en de technische oplevering in een software pakket. Ik ben voorstander van maatwerk, wij presenteren geen standaard aanpak maar de best passende oplossing voor de klant. De maatschappelijke component, onze medewerkers met autisme, maakt het plaatje compleet. Verder houd ik me bezig met de back office van AutiTalent: financieel, HRM en communicatie. Een veelzijdige rol waar ik me goed in thuis voel.”

  marjolein.vermeer@autitalent.nl
  06 – 21 40 04 66
  linkedin.com/in/marjoleinvermeer

Ingrid Timmer

1734

Projectcoördinator

“Als projectcoördinator heb ik soms vijf projecten onder mijn hoede en op andere momenten zit ik fulltime op een groot en langlopend project. In beide situaties zie ik het als een uitdaging om het beste uit onze medewerkers te halen. Teamcoaching heeft in het bijzonder mijn interesse. In de samenwerking met opdrachtgevers heb ik een resultaatgerichte aanpak en houd ik altijd het zakelijke doel voor ogen. Het blijft bijzonder om te ervaren dat onze medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt, zulke goede resultaten boeken. Daar draag ik graag aan bij!”

  ingrid.timmer@autitalent.nl
  06 – 23 29 46 69
  linkedin.com/in/timmeringrid

Aline van Nes

1590

Projectcoördinator en jobcoach

“Voor enkele AutiTalent medewerkers ben ik de interne jobcoach. Met hen werk ik aan een persoonlijk trainings- of inwerkprogramma. Ook vanuit mijn rol als projectcoördinator ben ik nauw betrokken bij onze medewerkers op de diverse projecten verspreid over het land. Het sleutelwoord voor een geslaagd project is naar mijn idee het in gesprek gaan en blijven met alle partijen. Ik bied graag een luisterend oor en hecht veel waarde aan het zorgvuldig opstarten en coördineren van een project, waarbij ik daadkracht en kwaliteit hoog in het vaandel heb staan.”

  aline.van.nes@autitalent.nl
  06 – 19 58 77 66
  linkedin.com/pub/aline-van-nes-jochemsen